Kit Harington ve Liv Tyler BBC'nin yeni dizisi Gunpowder'ın kadrosunda!

Liv Tyler, Kit Harington'ın da rol aldığı Guy Fawkes temalı mini seri "Gunpowder"ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
19 Şubat 2017 - 20:50
Gündem

Son sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan The Leftovers'ta Meg Abbott karakteriyle izlediğimiz Liv Tyler şimdiden yeni dizisini buldu!

"GUNPOWDER" OYUNCU KADROSU

Aktris, Kit Harington'ın da rol aldığı Guy Fawkes temalı mini seri "Gunpowder"ın oyuncu kadrosuna katıldı.

BBC One'ın üç bölümlük tarihi dramasında Tyler ve Harington dışında Sherlock'tan Mark Gatiss ve Top of the Lake'ten Peter Mullan da yardımcı rollerde karşımıza çıkacaklar.

"GUNPOWDER" KONUSU

Hikayesi 1605 yılında geçecek olan Gunpowder; muhafazakar Protestan Kral I. James'e, kraliyet ailesine ve tüm diğer aristokratlara karşı yapılan ve İngiliz tarihinde "Barut komplosu" olarak bilinen olayı konu alıyor.

17-02/19/kit-harington.jpg

* İngiliz parlamentosunu havaya uçurmak için bir araya gelen bu grubun beyni olduğu söylenen Robert Catesby'i Kit Harington canlandıracak.

* Liv Tyler dizide Catesby'nin kuzeni Anne Vaux'a hayat verecek.

* Gatiss; bu sinsi plana destek veren ve katılanların yakalanmasını ve işkenceye maruz bırakılmalarını talimat olarak veren King James'in baş istihbaratçısı Robert Cecil,

17-02/19/liv-tyler.jpg

* Mullan ise Kral I. James hakkındaki olumsuz görüşlerine rağmen barıştan yana olan Cizvit mezhebinin başı olan Peder Henry Garnet'a hayat verecek.

MUTFAKTA KİMLER VAR?

Ronan Bennett'ın (Top Boy, Hidden) hikayesini kaleme alacağı dizinin çekimlerine bu ayın sonlarında başlanacak.

Kudos ve Thriker Films yapımcılığında hazırlanan Gunpowder'ın yönetmen koltuğunda ise J Blakeson oturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin