Hayat Bugün dizisinin Derin'i Hande Doğandemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hayat Bugün dizisi oyuncuları kimlerdir? Hayat Bugün dizisinin konusu nedir? Hayat Bugün nerede çekiliyor? Hayat Bugün Hande Doğandemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hayat Bugün dizisi Derin Nalbantoğlu kimdir? Hayat Bugün dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. Bölümde neler olacak?

Hayat Bugün dizisinin Derin'i Hande Doğandemir performansıyla göz doldurdu!

Show TV ekranlarında 1. bölümü ile izleyici ile buluşan, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün oyuncuları merak konusu oldu...

Hayat Bugün dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir. Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır. Barış’ın görevdeki ilk gününde;  Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir. Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar. Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.22-10/26/ff-07f-xkaex1ey.jpg

Hayat Bugün dizisinin başrolünde ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimler yer alıyor.  

Hayat Bugün dizisi Derin Nalbantoğlu kimdir? Hande Doğandemir kimdir?

DOÇ. DR. DERİN NALBANTOĞLU (HANDE DOĞANDEMİR): 

Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı. Ünlü bir dermatolog baba ve sosyetik bir annenin kızı, tam bir işkolik, neredeyse acil dışında bir hayatı yok. Adrenalin bağımlısı, hastaları için risk almaktan kaçınmayan şahane bir hekim! Kalp Damar Cerrahi Aras ile ihtisastan beri çok yakın arkadaş… Ama bu arkadaşlık her an bir aşka dönüşebilir!

22-10/19/hande-dogandemir-500x500.png

Hande Doğandemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden İletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun oldu. Üniversitede son sınıfta Erasmus programı ile altı ay Fransa’nın Lilla şehrinde okudu.

Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır.

Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti. sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti.

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin