Hayat Bugün'ün 7. bölümünde Barış, Derin ve Mert'in hayatı tehlikeye girdi!

Show TV'nin Çarşamba günleri ekrana gelen dizisi Hayat Bugün 7. bölümüyle ekrana geldi. Peki Hayat Bugün'ün 7. bölümünde neler oldu? Hayat Bugün'ün 8. bölümünde neler yaşanacak? Hayat Bugün'ün 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Bugün'ün 8. bölümünde Barış, Derin ve Mert kurtulacak mı?

Volkan Usta
01 Aralık 2022 - 11:24
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün dün akşam yedinci bölümüyle ekrana geldi.

22-12/01/hayat-bugun-4-1669883120.JPG

Hastanedeki şiddet olayından sağ kurtulan Aras kolundaki hareket kabiliyetinin sınırlanmasıyla cerrahlığa bir süre ara vermek zorunda kaldı. Bu gerçeği kabul etmekte zorlanan Aras, kendini suçlu hisseden Derin’den kolundaki hasarı gizlemek istedi. Derin ise suçluluk duygusuyla başa çıkmak için kendini işine verdi ve uykusuz günlerinde ayakta kalmak için ilaçlara yüklendi. Kanser tedavisine başlamak üzere olan Barış sokakta gördüğü, ayağı enfeksiyon kapmış dilenci bir kız olan Fahriye’ye yardım etti. Aras ve Derin arasında ise sürpriz bir yakınlaşma yaşandı.

22-12/01/hayat-bugun-2.JPG

Aralarındaki ilişkiyi anlamak isteyen Derin, Aras’ı öptü ancak Aras’ın korkularının devam ettiğini görünce büyük bir hayal kırıklığıyla yanından ayrıldı. Hastaneyi yönetmek ve hikayesini yarım bırakmak istemeyen Barış, Suzan’dan kemoterapi seansını iptal etmesini istedi. Tüm yaraların sarıldığı bölümün finalinde Sedef, Aras için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Partide gözleri Derin’i arayan ve olmadığını gören Aras, genç kadına doğru yola çıktı. Bu sırada Derin, Mert’in kullandığı araçtaydı. Ancak Mert’in araç sürerken uyuyakalmasıyla ikili büyük bir kaza yaptı.

22-12/01/hayat-bugun-3.JPG

Derin ve Mert’e ne olacağı merak konusu olurken bir kötü sürpriz de Barış’tan geldi. Fahriye’nin yardım ettiği abisi için evlerine giden Barış o sırada büyük bir patlamanın ortasında kaldı. Çocukları kurtarmak için patlamanın olduğu eve giren Barış, daha fazla dayanamayarak olduğu yere yığıldı. Bir yanda Derin ve Mert, bir yanda Barış… Nefeslerin kesildiği bölümün final sahnesinde büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan Derin, Mert ve Barış kurtulabilecek miydi?

22-12/01/hayat-bugun-5.JPG

Hayat Bugün’ yeni bölümüyle her Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin