Hayat Gibi dizisinin yayın tarihi şubat ayına mı ertelenecek?

Amerikan yapımı "This is us" dizisinden uyarlanacak olan Hayat Gibi dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Hayat Gibi dizisi ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
01 Kasım 2018 - 11:54
Magazin

Amerika'da 2016 yılından itibaren 42 dakikalık bölümler halinde yayınlanmaya başlayan "This is us" dizisi, Türkiye'ye uyarlanıyor. Hayat Gibi ismiyle FOX Tv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alacak. 

Medyapım tarafından FOX Tv için hazırlanmaya başlanan Hayat Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Songül Öden, Alper Saldıran, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak gibi başarılı isimler yer alacak. Senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini ise Merve Girgin'in üstlendiği dizisinin 2018 yılının sonunda her cuma akşamı yayınlanması bekleniyordu.

18-11/01/hayat-gibi-uyarlama.jpg

Hayat Gibi dizisi ne zaman başlayacak?

Çekimleri Eylül ayında başlayan dizinin, yüksek maaliyeti nedeniyle ek kaynak arama yoluna giden Med Yapım'ın, diziyi aynı anda birçok ülkede yayınlayacağı konuşuluyor. Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiye göre; Hayat Gibi dizisinin yayın tarihi erteleniyor. Bu durumda, uyarlama dizinin Şubat ayında seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. 

Hayat Gibi dizisinin konusu 

18-11/01/hayat-gibi-fox.jpg

Amerika'da yayınlanan "This is us" dizisinden uyarlanacak olan dizi, üç farklı hayatı konu alacak. Bu üç hayatın ortak noktası ise aynı gün doğmuş olmaları. Karakterlerden biri, evli ve üçüz bebek bekliyor. Diğer karakter, popüler bir dizinin oyuncusu ancak kariyeri tam da istediği gibi gitmiyor. Dizinin diğer karakteri ise evli ve oldukça mutlu. Bu üç karakterin yolları 36.yaş günlerinde kesişiyor ve o gün hayatlarında önemli anlar yaşanıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin