TRT'den sürpriz bir dizi geliyor! Tozkoparan dizisinin konusu ne?

Vega Yapım tarafından TRT1 ekranları için yeni bir dizi hazırlanıyor. TRT'nin yeni dizisi Tozkoparan'ın konusu nedir?

Merve Mutlu
01 Kasım 2018 - 11:59
Magazin

Vega Yapım'ın yapımcılığında, TRT1 ekranları için yeni bir dizi hazırlanıyor. Tozkoparan adındaki dizi için ise hazırlıklar devam ediyor. Yönetmen koltuğuna Şevki Es'in oturacağı dizide başroldeki Mete karakterini ise Özgür Ege Nalcı canlandıracak.

Özgür Ege Nalcı, Tozkoparan dizisinde, çocukların çok seveceği ve örnek alacağı bir karakter olmaya hazırlanıyor. Yunus Emre dizisinde Yunus Emre'yi canlandıran Yusuf Gökhan Atalay'ın eski bir kemankeşi canlandıracak. Mete'nin annesini Burcu Altın, okul müdürü olan babasını ise Burak Kut canlandıracak. 

18-11/01/tozkoparan-dizisi.jpg

Tozkoparan dizisinin konusu 

Dizi, Özgür Ege Nalcı'nın canlandıracağı Mete karakterinin hastalığı nedeniyle ailesiyle birlikte İstanbul'dan, küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlar. Hayal dünyasında kendisini şahbaz okçu Tozkoparan olarak gören Mete, hastalığı nedeniyle annesinin korumacı tavırlarından dolayı okçulukla ilgilenemez. Ancak kasabaya yerleştiklerinde Mete bir fırsat yakalar ve bambaşka maceralara dalar. 

Tozkoparan dizisi, çocukların ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. 

Özgür Ege Nalcı kimdir?

18-11/01/tozkoparan-mete-1541064000.jpg

2006 doğumlu minik oyuncu, oyunculuğu dizi ve reklam setlerinde öğrenmiştir. Beyaz Show'a konuk olduğunda meşhur olmuştur. Daha önce Kaçak ve Tatar Ramazan, 20 Dakikada Güzel ve Çirkin, Muhteşem Yüzyıl, Kiraz Mevsimi ve Şubat gibi dizilerde rol almıştır.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin