Sıla, Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu!

Beraberlikleri büyük ses getiren Sıla ve Ahmet Kural çiftinin ayrılıkları da oldukça ses getirmişti. Geçtiğimiz günlerde barıştıkları haberi gündeme bomba gibi düşen çift neden mahkemelik oldu?

Merve Mutlu
01 Kasım 2018 - 15:08
Magazin

Geçtiğimiz günlerde barışma haberleri gündeme bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural çifti mahkemelik oldu. Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu eski sevgilisi Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu ve mahkemeden Ahmet Kural'ın kendisine 3 ay boyunca yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldı. 

Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'müşteki' sıfatıyla başvuruda bulunarak ifade verdi. 

18-11/01/sila-ahmet-kural-1541074638.jpg

AA'nın haberine göre ifade verme işleminin ardından adliye çıkışında görüntülenen Sıla, "Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum açıkçası. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılğa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim."

Ahmet Kural hakkında uzaklaştırma kararı

Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir ise konuyla ilgili olarak mahkemenin dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu belirtti.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu darp edildiğine dair ifade verdi

18-11/01/sila-darp-edildi.jpg

"29 Ekim 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Ahmet Kural'ın ikamet ettiği Zekeriyaköy'deki evde yoğun alkollü Kural tarafından ağır fiziki saldırıya uğramış, darp edilmiş, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvara vurulmuş, kültablasıyla kendisine vurulmuştur. Müvekkil mağruz kaldığı şiddetten can havliyle kaçmak isterken Ahmet Kural tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş ve müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur.

Yaklaşık 45 dakika süren şiddet sırasında müvekkilimin ailesine yönelik olarak ağza alınmayacak galiz küfürler edilmiş ayrıca defalarca da 'Seni öldürürüm' şeklinde de tehdit edilmiştir.

Müvekilin olay sırasında yırtılan kıyafetlerini ve yaşadığı ağır şiddeti gösteren 6 adet fotoğrafı sunuyoruz."

Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir ise davaya ilişkin açıklama yaptı

"Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

18-11/01/ahmet-kural-darp.jpg

Sıla, Ahmet Kural'ın darp ettiği ilk kadın değil

Oyuncu Ahmet Kural, daha önce Halkla İlişkiler Uzmanı olan eski sevgilisi Naz Çekem'in parmağını kırmış, eski sevgilisi Naz Çekem de kırılan parmağının fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Ancak bu iddialara çok fazla inanılmamış ve hatta eski nişanlısı Burcu Kıratlı Ahmet Kural için, "değil parmak, kalp bile kıramaz" demişti. 

Konuyla ilgili olarak Sıla, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı

18-11/01/sila-acik.jpg  18-11/01/sila-acik-1.jpg

Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağdı!

Demet Akalın: Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman

Gülben Ergen: Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!

Nevşin Mengü: Özgüvensiz, hasbelkader isim yapmış yarı cahil adamlar, güçlü kadınlara işkence ediyor, kadınları üzüyor çünkü yetersizliklerini, güçsüzlüklerini böyle kapatmaya çalışıyorlar

Mustafa Sandal: Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim..

Barış Atay: Bu olay; yozlaşmış, güce tapınılan,bir kaç şeye sahip olununca dünyanın sahibiymiş gibi hissetmenin teşvik edildiği bir düzenin yansıması. Ahmet Kural da küçük, mide bulandırıcı bir örneği. Sıla güçlü bir kadın. Verilecek mücadele,sesini duyuramayan milyonlarca kadın için önemli.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin