Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinççi neden gözyaşlarına boğuldu?

FOX ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kadın'ın geçen akşam yayınlanan son bölümü büyük ses getirdi. Dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi neden gözyaşlarına boğuldu? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 17:33
Magazin

MF Yapım tarafından FOX Tv için hazırlanan ve reyting rekorları kıran dizi Kadın, dün akşam nefes kesici bir bölümle daha ekranlardaydı. Başrol karakteri olan Bahar'ı canlandıran Özge Özpirinççi de dün akşam yayınlanan 37.bölümün ardından sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. 

18-10/31/zge-ozpirincci-kadin.jpg

Özge Özpirinççi, Bahar karakterine can verdiği dizinin 37.bölümünü izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Dizide, hastalığı oldukça ilerleyen ve burun buruna gelen Bahar'ın, kardeşi Şirin'in ihanetiyle sarsılmasını ve verdiği ölüm kalım savaşını izleyen Özge Özpirinççi, dizi setindeki çalışma arkadaşlarını da etiketleyerek "Siz napıyosunuz be?!" mesajıyla Instagram hesabından yayınladı. 

Kadın dizisinin konusu

18-10/31/kadin-dizis.jpg

Japon dizisi Woman'dan uyarlama olan dizide, yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım’ın üstlendiği dizinin başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Dizide, eşini kaybettiğini sanan Bahar, iki çocuğuyla hayat mücadelesi vermektedir. Ekonomik zorluklar bir yandan belini bükerken diğer yandan da tek başına çocuk büyütme derdi eklenmiştir. Tüm bunlar da yetmezmiş gibi bir de çok ciddi bir hastalığı olduğunu öğrenir. Bahar hayat savaşı verirken bir de üvey kardeşi Şirin'in nefretine karşı kendisini ve çocuklarını korumaya çalışır. Hastalığı gün geçtikçe ilerleyen Bahar ve çevresindeki insanların duygu dolu anları anlatılır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin