BoJack Horseman'a 6. sezon onayı!

Netflix'in popüler animasyon dizisi BoJack Horseman 6. sezonuyla devam edecek. BoJack Horseman 6. sezon detayları...

Netflix'in yetişkinlere yönelik animasyon komedisi "BoJack Horseman"ın maceraları seneye de bizlerle!

BOJACK HORSEMAN 6. SEZON DETAYLARI

Netflix'ten yapılan açıklamaya göre Raphael Bob-Waksberg'in yaratıcısı olduğu dizi resmi 6. sezon onayını aldı. Yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

18-10/31/bojack-horseman-twitter.jpg

Diğer dijital yayın platformları gibi Netflix'in de bünyesindeki yapımların izlenme rakamlarını ya da istatistiklerini herkese açık olarak paylaşmamasına rağmen dizinin yeni sezon onayı alması pek şaşırtıcı olmadı.

Netflix'in eleştirmenlerce en çok tutulan dizilerinden birisi olan BoJack Horseman beş sezon boyunca kendine has bir hayran kitlesi de oluşturdu.

"BOJACK HORSEMAN" KONUSU

Dizinin hikayesi kısaca şöyle;

Bir dönemin popüler komedi dizisi Horsin' Around'un yıldızı olan BoJack, artık gözden düşmüş bir halde, renkli kazaklar giyip sürekli şikayet ederek Hollywood'da yaşamını sürdürmektedir.

BoJack, eski şaşalı günlerine geri dönebilmek umuduyla anılarını kaleme almaya karar verir ve kendisine yardım etmesi için bir hayalet yazarla anlaşır.

18-10/31/bojack-horseman-foto1.jpg

BOJACK HORSEMAN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Beşinci sezon bölümleriyle altı hafta önce Netflix platformundaki yerini alan ve başroldeki Will Arnett'ın sıra dışı bir atı seslendirdiği animasyon komedinin kadrosunda Aaron Paul (Todd) ve Amy Sedaris (Carolyn) de yer alıyor.

Michael Eisner'ın The Tornante Company'sinin yapımcılığını üstlendiği Bojack Horseman'ın yürütücü yapımcı kadrosu Bob-Waksberg, Steven A. Cohen, Noel Bright, Will Arnett ve Aaron Paul'dan oluşuyor.

"BoJack Horseman" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin