Game of Thrones uzantı dizisinin başrolüne ses getirecek bir isim!

Game of Thrones'un "The Long Night" ön ismiyle senaryo geliştirme çalışmaları süren uzantı dizisinin başrolüne ünlü aktris Naomi Watts getirildi. Watss'ın dizideki rolü ne olacak?

Şu sıralar Game of Thrones ile ilgili yolunu gözlediğimiz ilk haber final sezonunun ne zaman başlayacağı olsa da geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Game of Thrones spin-off dizi projeleriyle ilgili gelişmeleri de merakla takip ediyoruz.

Hatırlanacağı üzere bu projeler içinden, izleyenleri Game of Thrones evreninin geçmiş dönemine götürecek olup "The Long Night" ön ismiyle senaryo geliştirme çalışmalarına başlanan dizi projesine deneme bölümü onayı verilmişti.

GAME OF THRONES SPIN-OFF'UNDA BAŞROL NAOMI WATTS'IN!

İşte bu proje için ilk oyuncu kadrosu haberi geldi! George R.R. Martin ile birlikte Kick-Ass ve Kingsman'daki çalışmalarıyla dikkat çeken Jane Goldman'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin başrolüne uzun süren görüşmelerin ardından ünlü aktris Naomi Watts getirildi.

18-10/31/naomi-watts-dizileri.jpg

DİZİNİN KONUSU VE WATTS'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Hikayesi ile izleyicileri Game of Thrones'ta tanık olduğumuz olayların binlerce yıl öncesine götürecek olan dizide Westeros tarihçesinin dehşet verici sırları ile Ak Gezenler'in gerçek kökeni gibi konularda merak edilen soruların cevapları sunulacak.

Peki dizide Watts'ın rolü ne olacak?

Projenin arkasındaki yaratıcı ekip bu konuda şimdilik fazla bir detay sunmuyor. Aktrisin canlandırdığı karakter karanlık bir sırra sahip karizmatik birisi olarak tanımlanıyor.

21 Grams ve The Impossible filmlerindeki performansıyla iki Oscar adaylığı kazanan Naomi Watts dizi dünyasında son olarak David Lynch'in Twin Peaks limitli devam dizisi ve Netflix'in Gypsy dizisinde karşımıza çıktı.

18-10/31/naomi-watts.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Showrunner sıfatıyla dümenin başındaki isim olan Goldman ve Martin ile birlikte Game of Thrones yürütücü yapımcılarından Vince Gerardis ve Damages, Bloodline dizilerinin ortak yaratıcısı Daniel Zelman yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler. Daha önceden duyurulduğu üzere Game of Thrones yaratıcı/yürütücü yapımcıları David Benioff ile D.B. Weiss gündemdeki Game of Thrones spin-off projelerine dahil olmayacaklar.

Devam etmekte olan Game of Thrones dizisinin hiçbir oyuncusu hikayesi GOT'un 8.000 yıl öncesinde geçecek bu yeni dizide görünmeyecek. HBO Programlama Başkanı Casey Bloys konuyla ilgili "Bu çok farklı bir ortam, Westeros'ta çok farklı bir zaman. Farklı hissettirecek ancak hala Game of Thrones" ifadelerini kullanmıştı.

DİZİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Henüz ismi netleşmeyen dizinin çekimlerine 2019'un ilk aylarında başlanacak. Resmi onayı alması halinde dizinin ilk sezonunun 2020'den önce izleyiciyle buluşması zor görünüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin