Hayati ve Diğerleri 2. bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına kaldığı yerden devam eden Hayati ve Diğerleri 2. bölümde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
19 Haziran 2018 - 14:00
Yeni Bölüm

Hayati ve Diğerleri dizisi geçtiğimiz Kasım ayında ilk bölümü ile ekranlara gelmiş, fakat beklenen reytingi alamaması sebebi ile kanal yönetimi tarafından yaz aylarında yayınlanmak üzere rafa kaldırılmıştı. Beklenen gün geldi! Polisiye komedi tarzdaki dizi 2. bölüm ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak... Hayati ve Diğerleri 2. bölümde bizleri neler bekliyor?

18-06/19/hayati-ve-digerleri-2-bolum.jpg

Hayati ve Diğerleri konusu

Hayatı boyunca polislik mesleğinin hayalini kuran ve en sonunda o üniformayı giymeye hak kazanan Hayati, bir sürgün karakolu olan İkircikli Karakolunun baş komiseri olmuştur. Her biri farklı bir karakterdeki polis memurları ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çabalayan Hayati'nin bir taraftan bu karakolu adam etme çalışmaları, bir taraftan ona devamlı gelin adayı getiren annesi ve bir taraftan da hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan hayatının aşkı ile hayatı oldukça karmaşık bir döneme girer...

18-06/19/hayati-ve-digerleri-ikinci-bolum.jpg

Hayati ve Diğerleri ikinci bölüm

Celil Nalçakan'ın Hayati karakterine can verdiği dizinin bu bölümünde ekip, şans eseri olarak Gürcistan üzerinden Türkiye'ye kaçak yollarla sokulan uranyumun satışından haberdar olur. Nükleer piyasası için önemli bir madde olan uranyumu güvenli ellere geçirmek için Hayati ve ekibi kolları sıvar. Hayati, alıcı kılığına girdiği bu görevde oldukça farklı olaylar yaşayacaktır.

Danyal (Levent Ülgen) ise kısa yoldan para kazanma yolları arayacak ve sonuç olarak kendi çizdiği bir hazine haritasını satmaya çalışacaktır.

Tüm bunlar olurken Hayati'nin annesi Şükran, oğlunu evlendirme hayalini gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvar. Arkadaşları ile üç kişilik bir ekip kuran Şükran, oğluna en uygun gelin adayını mülakatla bulacağına inanmaktadır. Hayati ve Diğerleri, eğlence dolu yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin