İçerde ne zaman? Show Tv'nin sevilen dizisi tekrar bölümleri ile ekranlarda!

Geçtiğimiz sezonun fenomen dizisi tekrar bölümleri ile Show Tv'de! İçerde ne zaman başlıyor?

Nurşah
19 Haziran 2018 - 11:55
Kültür Sanat

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı geçtiğimiz sezona damgasını vuran Show Tv'nin efsane dizisi tekrar bölümleri ile yeniden izleyici karşısına çıkacak. Fenomen dizi İçerde ne zaman başlayacak?

18-06/19/erde-tekrar-ne-zaman.jpg

İçerde tekrar bölümleri ne zaman?

AY Yapım imzası taşıyan İçerde dizisi yaz sezonu boyunca tekrar bölümleri ile ekranlarda olacak! İzleyiciler tarafından heyecanla beklenen tekrarı ile 19 Haziran Salı akşamı Show Tv ekranlarında olacak!

Show Tv ekranlarının en başarılı dizilerinden birisi olan yapımının başrol oyuncuları da bu sezon önemli işlere imza attı. Aras Bulut İynemli yine aynı kanalda yayınlanan Çukur dizisi ile başarı kitabına yeni yapraklar eklerken, Çağatay Ulusoy ise ilk Türk Netflix dizisi ile Koruyucu ile dünyaya açıldı...

18-06/19/icerde-ne-zaman.jpg

İçerde ne zaman başladı?

Geçtiğimiz sezonun fenomen dizisi İçerde, 19 Eylül 2016 tarihinde birinci bölümü ile izleyici karşısına çıkmış ve büyük bir beğeni toplamıştı. Aradan geçen haftalardan sonra 19 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 39. bölüm ile final yapmış ve izleyicilerine veda etmişti...

Sevilen dizi tam bir sene sonra aynı günde tekrarı ile yeniden ekranlarda olacak!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin