Hayati ve Diğerleri final mi yaptı? 1. Bölüm izle

Kanal D ekranlarında 1. Bölümü ile seyircisiyle buluşan Hayati ve Diğerleri final mi yaptı? Dizi Çocuklar Duymasın'ın yayın akışına konulmuş ve ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Berfu Gürle
30 Kasım 2017 - 10:49
Gündem

Kanal D'nin Pazar günü 20:00 yayın akışında fenomen dizi Çocuklar Duymasın yer alıyordu. Final yapacağı konuşulan dizi yayın akışından kaldırılarak yerine Hayati ve Diğerleri getirilmişti. 26 Kasım Paza günü dizinin 2. Bölümü beklenirken Çocuklar Duymasın yeniden yayın saatine döndü. Hayati ve Diğerleri final mi yaptı?

19 Kasım Pazar günü final dedikoduları dönen dizi Çocuklar Duymasının yayın akışından kaldırılarak yerine Hayati ve Diğerleri dizisinin konulması dizinin bittiğini düşündürdü. Geçtiğimiz hafta 26 Kasım'da Hayati ve Diğerleri'nin 2. Bölümü beklenirken Çocuklar Duymasın yeniden yayına alındı.

Hayati ve Diğerleri dizisi ne olacak?

17-11/30/hayati-ve-digerleri-yayina-ara-verdi.jpg

Yapımını 1441 Yapım'ın üstlendiği dizi ilk bölümü Çocuklar Duymasın yerine yayınlanmıştı. Geçtiğimiz Pazar günü 2. Bölümünün yayınlanması beklenirken dizi yayın akışından kaldırıldı. Bu sezon dizilerin erken final yapması "Acaba Hayati ve Diğerleri diziside mi final yaptı?" sorusunu akıllara getirdi. 

Hayati ve Diğerleri Reyting sonucu

Dizinin başrollünde Poyraz Karayel dizisi ile büyük bir hayran kitlesi elde etmiş Celil Nalçakan yer alıyordu. Nalçakan'a Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Bahtiyar Engin ve İbrahim Selim gibi usta isimler eşlik ediyordu. Dizi 19 Kasım Pazar 1. Bölümü ile reyting Total'de 14. sırada yerleşti. Reyting sonuçlarında beklentileri karşılayamayan dizinin akıbetini ilk bölüm mü belirleyecek? Yoksa bir şans daha verilecek mi?

1. Bölüm için tıklayınız

Hayati ve Diğerleri ilk 5 bölüm hazır

Pazar gününe Çocuklar Duymasın'ın yeniden getirilmesiyle Hayati ve Diğerleri'ne ara verildi. İlk beş bölümünün çekildiği Hayati ve Diğerleri'ne ise Kanal D'den bir teklif geldi. Dizinin Pazar günü Çocuklar Duymasın'dan hemen sonra saat 22:00'da yayına girmesi teklif edildi. Bu teklife yapımcı İrfan Şahin'in sıcak bakmadığı konuşuluyor. 

Reytinglere göre yaz dizisi olabilir

Dizinin çekimleri tamamlanmış olan beş bölümünün reyting başarısına göre final yapabileceği gibi iddiaların yanında yayın tarihinin yaz aylarına çekileceği konuşuluyor. Yayına ara veren dizinin 6. Bölüm çekimleri sürerken yapımcı İrfan Şahin, dizinin devam edip etmeyeceğinin çekilmiş beş bölüme bağlı olacağını söyledi. Yayına ara veren dizinin yeniden yayınlanacağı tarihte henüz kesin değil. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin