Hayatımın Şansı bu akşam final bölümüyle ekranlara geliyor! Dizinin fişi neden çekildi?

Başrollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar'ın yer aldığı Fox'un sezona iddialı giriş yapan dizisi Hayatımın Şansı'nın ekrandaki serüveni bitiyor. Peki Hayatımın Şansı ne zaman final yapıyor? Hayatımın Şansı dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Hayatımın Şansı dizisi reyting kurbanı mı oldu? Hayatımın Şansı dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Hayatımın Şansı dizisinin konusu ne? Hayatımın Şansı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hayatımın Şansı dizisi neden bitiyor?

Volkan Usta
10 Mart 2023 - 14:46
Kültür Sanat

Fox'un yakın zamanda biten dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Sezona iddialı kadrosu ve senaryosuyla giriş yapan Hayatımın Şansı için üzücü karar açıklandı. İşte detaylar!

23-01/26/hayatimin-sansi_7-5.jpg

Başrollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi’nin yer aldığı NTC Medya imzalı “Hayatımın Şansı” için final kararı alındı.

23-01/26/hayatimin-sansi_7-7.jpg

Çok etkili bir kadın dramasını konu alan dizinin yapım şirketi çalışanlarına emekleri için teşekkür eden bir açıklama gönderdi ve “Dizimiz 9. bölümde final yapıyor” açıklamasına yer verdi. Dizi gelecek hafta 8. bölümüyle ekrana gelecek.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin