Hazal Kaya: "Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor"

Başarılı oyuncu Hazal Kaya dizi sektörünün bilinmeyenlerini anlattı.

Merve Mutlu
02 Eylül 2020 - 13:24
Magazin

En son Bizim Hikaye adlı dizide yer alan ve her projesi büyük ilgi gören güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya, uzun bir aranın ardından "Benden Ne Olur" filmi için setlere döndü. Bir dergiye verdiği röportajda kullandığı ifadelerle sektörün kadın oyunculara bakışını bir kez daha gündeme getiren Kaya, sosyal medyanın takdirini bir kez daha topladı.

20-09/02/hazal-kaya.png

Meslektaşı Ali Atay ile yaptığı evlilikten Fikret Ali adlı bir erkek çocuk sahibi olan ve doğum sonrası başlayan karantina süreci nedeniyle uzun bir süredir evinde olan Hazal Kaya, aynı zamanda arkadaşı olan yazar Aslı Kızmaz'ın "Benden Ne Olur" adlı kitabından uyarlanan aynı adlı film için sete girdi. Elle dergisine verdiği röportajda kullandığı ifadelerle yeniden gündeme gelen ve oyuncu, dikkat çekici sözler sarfetti.

"Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor"

20-09/02/kaya-hazal.jpg

"Kilo aldığım dönem kapak çekimine gidip, sonrasında iç sayfalara alındığımı öğrendiğim oldum" diyen Hazal Kaya, "Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor" diyerek sektörün iç yüzünü anlattı.  Takoz kullandığı ve şeker hastalığı yüzünden aldığı kilolar için sosyal medyada yaralayıcı şeyler yazıldığını belirten oyuncu, “Bunu hassas insanlara yaptığınızda, zayıflama haplarıyla kendilerini öldürmelerine bile sebep olabiliyorsunuz, yapmayın!' dedim. Bu uğradığım şiddet, başkalarına güç vermek arzusu yarattı” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin