Kubilay Tunçer, Burcu Biricik'in Fatma dizisinin kadrosunda!

Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
02 Eylül 2020 - 13:13
Gündem

En son Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik'in başrolde olduğu ve Fatma karakterini canlandıracağı Fatma dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

20-09/02/burcu.png

Netflix Türkiye'de yayınlanacak olan ve ilk kez bir seri katilin hikayesini anlatmaya hazırlanan Fatma dizisinin kadrosunda: Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu ve birbirinden başarılı projelerde yer alan Çağdaş Onur Öztürk ve Melis Sezen gibi isimler yer alıyor. 

Kubilay Tunçer, Burcu Biricik'in Fatma dizisinin kadrosunda!

20-09/02/kubilay.jpg

Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolmasını ve onu arayan Fatma'nın hiç beklenmeyen cinayetler işlemesini anlatmaya hazırlanan dizinin kadrosuna Limon Ağacı, Yapma Diyorum, Galip Derviş, Tatlı Küçük Yalancılar gibi projelerde yer alan Kubilay Tunçer de dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin