Babil dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı!

Sevilen dizi Babil'in yeni sezonundan beklenen tanıtım geldi.

Merve Mutlu
02 Eylül 2020 - 14:37
Gündem

Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yanı sıra, eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesi ile diziden atılan Ozan Güven'in yerine geçen Onur Saylak'ın da yer aldığı Babil dizisinden merakla beklenen yeni sezon tanıtımı nihayet yayınlandı. 

20-09/02/babil.jpg

Prestijli bir üniversitede ekonomi alanında eğitim veren bir profesör olan ve aynı zamanda düzene karşı çıkan İrfan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi, bu adamın günün birinde işinden olması ve pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için elinden geleni yapmasını konu alıyor. 

Babil dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı!

20-09/02/onur-saylak.png

Ozan Güven'in canlandırdığı Egemen karakterini devralan Onur Saylak'ın da yer aldığı yeni sezon tanıtımı büyük heyecan yarattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin