Devrim Özkan Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Oyuncu Devrim Özkan ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 10:07
Gündem

Daha önce Vuslat dizisinde kamera karşısına geçerek Feride karakterini canlandıran Devrim Özkan, yeni sezonda yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Performansı ve güzelliği ile beğeni kazanan oyuncunun sevenleri sevinçli.

20-09/03/ramo.jpg

Adana yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir ailenin hikayesini anlatan ve yeni sezonda çekimleri İstanbul'a taşınan Ramo dizisinin çekimleri tam gaz devam ediyor. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Olgun Şimşek'in ve Yunus Emre Terzioğlu'nun kadrosuna dahil olduğu diziye katılan yeni isim de Devrim Özkan oldu.

20-09/03/devrim-ozkan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin