Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Kefaret'in başrolü Mert Fırat oldu!

Yeni dizi Kefaret'in hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 10:25
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı projelerde yer alan ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda başrolde olacağı yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kefaret adını taşıyacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor.

20-09/03/nurgul-y.png

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan yeni dizi Kefaret'in senaryosunu Mahinur Ergun yazıyor. Cast direktörlüğünü Blacklist'in yaptığı Kefaret, başarılı yönetmenlerimizden Mesude Erarslan tarafından yönetilecek. 25 Film imzalı dizinin erkek başrolü ise ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve başarılı projelere adını yazdıran Mert Fırat oldu. İkili daha önce Gece filminde de partner olmuştu. Konusu ve türü henüz bilinmeyen dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

20-09/03/mert-firat.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin