Yeni Hayat Adem Şahin (Serkan Çayoğlu) kimdir? Yaşı, dizileri...

Ekranların yeni dizisi Yeni Hayat'ın oyuncuları ve hikayesi dikkat çekerken dizinin Adem'i merak edilenler arasında. Yeni Hayat Adem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenlerl!

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 10:59
Gündem

Bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni Hayat dizisinde Adem kimdir? Gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler hangileridir sorularına cevap veriyoruz. 

Yeni Hayat Adem Şahin kimdir?

20-09/03/serkan.jpg

Harp Akademisi mezunudur. Uzun yıllar özel kuvvetlerde görev yapan Adem, evli ve 1 çocuk babasıdır. Zengin bir iş insanının eşine korumalık yapmaya başlayacak olan Adem'in hayatı da tümden değişecektir.

Yeni Hayat dizisinde Adem Şahin karakterini Serkan Çayoğlu canlandırmaktadır. 

Serkan Çayoğlu kimdir?

20-09/03/yeni-hayat-adem.jpg

Üniversitede ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır. 1.88 boyunda ve 82 kilodur.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuzey Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.

Hande Yener'in "ya ya ya" adlı şarkısının klibinde de rol alan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin Tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin Tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra Kiraz Mevsimi için teklif aldı. Kiraz Mevsimi'nde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu daha sonra da Halka dizisinde rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin