Yeni Hayat Yasemin (Melisa Aslı Pamuk) kimdir?Yaşı, dizileri..

Ekranların yeni dizisi Yeni Hayat'ın oyuncuları ve hikayesi dikkat çekerken dizinin Yasemin'i merak edilenler arasında. Yeni Hayat Yasemin kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenlerl!

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 11:05
Gündem

Bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni Hayat dizisinde Yasemin kimdir? Gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler hangileridir sorularına cevap veriyoruz.

Yeni Hayat Yasemin kimdir?

20-09/03/yeni.jpg

Zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşidir. Timur'un ilk eşi, Timur'un düşmanları yüzünden ölünce Yasemin'i korumak üzere bir koruma tutulacak, Yasemin başta hoşlanmadığı bu adamla zamanla yakınlaşacaktır.

Yeni Hayat dizisinde Yasemin karakterini Melisa Aslı Pamuk canlandırmaktadır.

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

20-09/03/melisa-asli.jpeg

Haarlem, Hollanda doğumludur. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'ta yayınlanan Miss Turkey yarışması 1.'sidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki senenin 1.'si Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararıyla Türkiye'yi 2011'in Eylül ayında São Paulo'da düzenlenecek olan Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması)'te temsil edecektir. Ayrıca kendisi 2009'da Best Model of Turkey'de Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.

Pamuk, Amsterdam Üniversitesi'nde psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

Pamuk, henüz 13 yaşındayken, 2004'te bir Bos Bros. Film & TV Productions ve IKON ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan "Dat zit wel snor" isimli kısa filmde baş rolde Hayal isimli karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde temel oyunculuk dersi almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin