Saygı dizisinde rol alan Miray Daner'in yeni tarzı büyük beğeni topladı!

Güzel oyuncu Miray Daner'in yeni tarzı çok konuşuldu.

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 11:15
Gündem

Oyunculuk kariyeri Papatyam, Medcezir, Vatanım Sensin ve Bir Litre Gözyaşı gibi başarılı projelerde yer alan güzel ve başarılı oyuncu Miray Daner, şimdilerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.

20-09/03/ercu.png

Başrolünde, Behzat Ç.'nin sevilen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer karakteri ile Nejat İşler'in yer alacağı ve blutv'nin yeni dizisi Saygı'nın hazırlıkları sürüyor. Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can, Furkan Didim ve Tansu Biçer gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi şimdiden merak uyandırıyor.

Miray Daner Saygı dizisi için tarz değiştirdi!

20-09/03/saygi.jpg

İntermedya tarafından hazırlanan Saygı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Miray Daner'in sosyal medyada paylaşılan yeni tarzı oldukça beğenildi. Kahkül kesimli saçları, asi giyim tarzı ve dövmeleri ile yeni birine dönülen Daner'in nasıl bir karakter canlandıracağı merak ediliyor.

20-09/03/saygii.jpg

20-09/03/saygiii.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin