Mehtap Altunok Çatı Katı Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sevilen dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 15:21
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayın günü Cumartesi akşamlarına alınan Çatı Katı Aşk dizisinin yayın hayatı tam gaz devam ediyor. Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın başrolde olduğu diziye yeni bir isim daha dahil oluyor.

20-09/03/ati-kati.jpg

Zengin olmasına rağmen babasını reddederek kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Ateş ile ekonomik durumu olmayan ve ayakları üzerinde durmaya çalışan Yasemin'in, maddi durumlarına uygun olan çatı katındaki dairede oturabilmek için evli numarası yapmaları ve birlikte yaşadıkları ailenin çocukları olan Demir ve Ayşen'e aşık olmaları ile garipleşen komedi ve aşk dolu bir hikaye anlatan diziye yeni bir isim dahil oluyor.

Mehtap Altunok Çatı Katı Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-09/03/mehtap-altunok-1599136219.png

Daha önce: Çiçek Taksi, Doktorlar, Genco ve Tutsak dizilerinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Mehtap Altunok, Şenay karakteri ile Çatı Katı Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin