Yeni Hayat Timur Karatan (Tayanç Ayaydın) kimdir? Yaşı, dizileri..

Ekranların yeni dizisi Yeni Hayat'ın oyuncuları ve hikayesi dikkat çekerken dizinin Timur'u merak edilenler arasında. Yeni Hayat Timur kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler!

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 15:36
Gündem

Bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni Hayat dizisinde Timur kimdir? Gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler hangileridir sorularına cevap veriyoruz.

Yeni Hayat Timur kimdir?

20-09/03/tayancc.png

Güçlü, tehlikeli ve karanlık bir iş insanıdır. Otelleri, gemi filoları olan biri olsa da illegal işler yapar. Kızı Gökçe'nin annesi olan ilk eşi Leyla, düşmanları tarafından öldürülmüştür. Kendisini aslında sevmeyen yeni eşi Yasemin ise ölüm tehditleri almaya başlar ve Timur onun için koruma tutar. Adem'i işe alan Timur, Yasemin ile ilişki yaşamaya başlayan koruma karşısında ne kadar tehlikeli biri olduğunu göstermeye başlayacaktır.

Yeni Hayat dizisinde Timur karakterini Tayanç Ayaydın canlandırmaktadır.

Tayanç Ayaydın kimdir?

20-09/03/yeni-hayat-timur.jpg

TV dizilerinde yer aldığı rollerle kendisini sevdirmeyi başaran genç yeteneklerden birisi... İstanbul'lu bir ailenin tek çocuğu. Özel Dost Koleji'yle başlayan ilkokul hayatı, Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesi ile devam ediyor. Ardından Mimar Sinan Tiyatro bölümüne giriyor. "Üniversitede okuyorduk ve yapmamız gereken tek şey oynamaktı. Dünyada bundan keyifli bir şey yok" diyerek anımsıyor öğrencilik yıllarını... 2001 mezunu. Komedi Dram Tiyatro Topluluğu, Stüdyo Drama ve Alchera Tiyatro Topluluğu'nda oynamış. Alchera'da barmenlik de yapan Tayanç Ayaydın "Aliye" dizisinde Doktor Kahraman rolü ile ülkemizde tanınmaya başlıyor. Fatih Akın'la çalışmayı çok istiyor. Bu sebeple babasından Almanca dersleri alıyor.Gün içinde başına kötü bir şey geldiğinde hemen filmin çekim dönemlerini düşünüyor ve Kurtuluş kapısı gibi, keyifleniyor.

Sıla, Kalbin Zamanı, Ziyaret, Aliye ve Gece Yürüyüşü adlı yapımlarda rol alan Tayanç Ayaydın, Ben Hopkins imzalı Pazar-Bir Ticaret Masalı'nın başrolünde yer aldı ve bu rol sayesinde 2008 Locarno Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin