Yeni Hayat Nevin Şahin (Nilperi Şahinkaya) kimdir? Yaşı, dizileri..

Ekranların yeni dizisi Yeni Hayat'ın oyuncuları ve hikayesi dikkat çekerken dizinin Nevin'i merak edilenler arasında. Yeni Hayat Nevin Şahin kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler!

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 15:45
Gündem

Bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni Hayat dizisinde Nevin kimdir? Gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler hangileridir sorularına cevap veriyoruz.

Yeni Hayat Nevin kimdir?

20-09/03/nilperi.png

Yasemin'e yakın koruma olarak tutulan Adem'in eşidir. Güzel ve akıllı bir kadındır. Kocasına aşık olan Nevin, yaşanan maddi sıkıntılar yüzünden değişmiş ve hırslı bir kadın olmuştur.Kocasını Yasemin'den kıskansa da para için razı olur. Yeni işe giren Adem'in para kazanması ile değişmeye başlar. Adem'in kendisini aldatması ile de başka bir insana dönüşür.

Yeni Hayat dizisinde Nevin karakterini Nilperi Şahinkaya canlandırmaktadır.

Nilperi Şahinkaya kimdir?

20-09/03/nilperi-sah.jpg

Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya eğitim hayatına 1993 yılında Ecole Vigée Lebrun (Paris)’de başlamıştır. 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız İlkokulunda okumuştur.
Daha sonra 1999 yılında Ecole Cantonale De Langue Française’de öğrenimine devam etmiştir. Liseyi ise 2006 yılında Charles De Gaulle Fransız Lisesinde bitirmiştir. Son olarak Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur.

Öğrenimimin yarısını Paris, yarısını ise Ankara’da tamamlamıştır. Bilkent Üniversitesi okul tiyatrolarında toplam yedi oyunda rol almıştır. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya ilk olarak Deniz Yıldızı adlı dizide Hande rolünü ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Mesude rolünü canlandırmıştır.

Birçok tiyatro oyununda da oynayan Nilperi Şahinkaya Cesur sahneleriyle tüm dünyada olay yaratan tiyatro oyunu Closer'ın yerli versiyonu olan "Yaklaştıkça" da cesur sahnelerde rol alan başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya oyunun en çok konuşulan isimlerinden olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin