Yeni Hayat Ece Şahin (Nisa Sofiya Aksongur) kimdir? Daha önce nerede oynadı?

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın çocuk oyuncusu kimdir?

Merve Mutlu
03 Eylül 2020 - 16:47
Gündem

Bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni Hayat dizisinde Ece kimdir? Gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler hangileridir sorularına cevap veriyoruz.

Yeni Hayat Ece kimdir?

20-09/03/yeni-hayat-ece.png

Ece, Adem ve Nevin'in kızıdır. 8 yaşında akıllı ve güzel bir çocuktur. Babası Adem askerken onu görmeden yaşamıştır ve babasına çok düşkündür. Babası olmadan uyuyamayan Ece'nin annesi ise otorite ve disiplinden yanadır.

Yeni Hayat dizisinde Ece karakterini Nisa Sofiya Aksongur canlandırmaktadır.

Nisa Sofiya Aksongur kimdir?

20-09/03/nisa-sofiya.png

30 Mart 2011 doğumlu olan Nisa Sofiya Aksongur 9 yaşındadır. Ünlü markaların reklam yüzü olarak tanınmaya başlayan çocuk oyuncu 7. Koğuştaki Mucize filmindeki performansı ile büyük ses getirdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin