Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu!

TRT'nin yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu başlıyor.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 10:19
Gündem

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanacak olan dev bütçeli yeni dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu'nun hazırlıklarında sona yaklaşıldı. İlk tanıtımı yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizi için geri sayım başladı.

20-09/04/uyanis.png

Oyuncu kadrosunda: Gürkan Uygun, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Çiğdem Selışık Onat gibi birçok başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren yeni dizinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak?

20-09/04/selcuklu.png

Büyük Selçuklu dönemini anlatmaya hazırlanan ve Sultan Melikşah, Terken Hatun, Nizamülmülk, Hasan Sabbah, Andreas, Arslantaş gibi karakterleri izleyicilerle buluşturmak için gün sayan dizi 28 Eylül akşamı TRT1 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin