Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu!

Yeni dizi Masumlar Apartmanı'nın yayın günü belli oldu.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 11:17
Gündem

OGM Pictures imzası ile TRT1 ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve ismi ilk olarak Çöp Apartmanı olarak açıklanan Masumlar Apartmanı dizisinin hazırlıklarında sona gelindi.

20-09/04/masumlar.png

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini korurken; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Ayrıca kadroda Alper Saldıran, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Açelya Devrim Yılhan, Barış Bağcı ve Mert Asutay gibi başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiriyor.

Masumlar Apartmanı ne zaman başlayacak?

20-09/04/masumlar-ap.png

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanarak güçlü bir oyuncu kadrosuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizi Masumlar Apartmanının yayın günü Salı akşamları olarak belirlenirken ilk bölümü 15 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak.

Masumlar Apartmanı ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin