Çukur yeni sezondan ilk fragman yayınlandı, nefesler tutuldu!

Fenomen dizi Çukur'un ilk fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 11:18
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve bir fenomen haline gelen Çukur dizisinin yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. İlk bölüm fragmanı da yayınlanan dizi büyük bir merakla bekleniyor. 

20-09/04/atik.png

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin yer aldığı, Barış Arduç, İrem Sak, Mustafa Avkıran, Suna Yıldızoğlu gibi isimlerin de yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu Çukur dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle ansızın sezon finaline girmişti. Yeni sezonu merakla beklenen dizinin tanıtımları ilgiyi artırdı.

Çukur yeni sezondan ilk fragman yayınlandı, nefesler tutuldu!

20-09/04/mustafa.png

Beğenilen oyuncu kadrosu ve yeni gelen başarılı isimleri ile hikayesini genişleterek heyecanın dozunu artıran Çukur dizisinden ilk fragman yayınlandı. 4. sezon 1. bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin