Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı!

Sevilen dizi Arka Sokaklar'a yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 12:34
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizisi olan Erler Film imzalı sevilen dizi Arka Sokaklar, yeni sezonda da yoluna tam gaz devam edecek. 15. sezona merhaba demeye hazırlanan dizinin 557. bölüm çekimleri devam ediyor.

20-09/04/arka.png

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimleri bir araya getiren ve çok sayıda oyuncunun yer aldığı dizi, koronavirüs salgını nedeniyle ani bir sezon finali yapmıştı. Yaşı nedeniyle kısıtlamalara takıldığı için son çekimlere katılamayan dizinin Rıza babası Zafer Ergin'in kadroda olup olmayacağı merak edilen diziye 3 yeni oyuncu dahil oldu.

Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı!

20-09/04/arka-sokklar.png

Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle izlenen ve hem kadrosu hem de hikayesi ile Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Arka Sokaklar 557. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken, yeni sezonda kadroda 3 yeni ismin daha yer alacağı açıklandı. Gizem Terzi polis Sinem karakteri ile Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile Hakan Uygun ise uluslararası bir çetenin reisi olarak dizide izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin