Hazal Kaya Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın yeni konuğu Hazal Kaya olacak..

Merve Mutlu
05 Ekim 2020 - 17:33
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara dizisinin kadrosu her hafta yeni bölümünde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

20-10/05/menajerimi-ara.png

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve dünyaca ünlü Call My Agent adlı diziden uyarlanan dizi şu ana dek: Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı, Boran Kuzum gibi sevilen isimleri kendi kimlikleri ile konuk etmiş ve her bölümünde büyük beğeni toplamıştı. Sevilen dizi ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Hazal Kaya Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-10/05/hazal-kaya.png

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar'ın kaleme almaya başlayacağı dizinin 8. bölümünde ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve şimdilerde Benden Ne Olur filmi için sette olan Hazal Kaya konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin