Merve Mutlu
05 Ekim 2020 - 17:09
Gündem

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde çekimlerine başlanan Şeref Sözü dizisinin hazırlıkları nihayet tamamlandı ve 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

20-10/05/eref-sozu.png

Yapımları ile dünyanın her köşesine ulaşan TIMS&B Productions’ın vizyonu ile hazırlanan ve akıllara yer eden senaryoların yazarı Eda Tezcan'ın kalemiyle taçlanan yeni sezonun iddialı yapımlarından Şeref Sözü, başrolde Tolgahan Sayışman ve Sude Güler'i bir araya getirdi. Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş gibi isimleri kadrosunda toplayan dizi için 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü ve tüm bu gelişmeler büyük ilgi gördü.

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Şeref Sözü'nün 1. bölüm fragmanı yayında!

20-10/05/eref-sozu-1-bolum.jpg

Kadrosu ve hikayesi ile merak uyandıran yeni dizi Şeref Sözü'nden 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Henüz ne zaman başlayacağı bilinmeyen dizide Sayışman tam düğün gününde başka bir kadınla evlendiğini açıklayarak herkesi şaşırtan bir adam karakteri ile ortaya çıkıyor.

Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin