İyi Günde Kötü Günde dizisi final yapıyor...

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'den kötü haber geldi..

Merve Mutlu
05 Ekim 2020 - 17:04
Gündem

Başrollerini Yasemin Allen, Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı, O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, sevilen oyuncuları ve dikkat çeken hikayesi ile yayın hayatına başlamasının ardından kısa sürede kötü haber alınan dizilerden biri oldu.

20-10/05/iyi-gunde.jpg

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Şenay Gürler, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Ali Yağcı,Deniz Işın, Hakan Salınmış ve Tugay Erdoğan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren ve Yıllar önce Sarp tarafından düğün günü terk edilerek kalbi kırılan Leyla'nın çalıştığı organizasyon şirketinin biricik kızı Melisa'nın düğününü organize ederken müstakbel eşin kendisini terk eden Sarp olduğunu fark etmesini konu alan pişmanlık dolu bir romantik komedi hikayesini ekranlara taşıyan dizi ekranlara veda ediyor.

İyi Günde Kötü Günde dizisi final yapıyor...

20-10/05/iyi-gunde-kotu-gunde.jpg

Yakın zamanda yakışıklı ve başarılı oyuncu Yusuf Çim'i de kadrosuna dahil eden sempatik dizi İyi Günde Kötü Günde dizisi, final yapan projeler arasında yer aldı. O3 Medya imzalı dizi 6. bölümde ekrana veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin