Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'lı Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezon afişi paylaşıldı! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonundan yeni bir afiş yayınlandı. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman gelecek? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezon konusu ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonunda hangi oyuncular var?

Volkan Usta
28 Mart 2023 - 13:00
Kültür Sanat

Netflix’in en sevilen Türk yapımı dizilerinden biri olan ve yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada gündem olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinden yeni sezon afişi yayınlandı. İşte detaylar!

Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın merakla beklenen 2. sezonundan afiş paylaşıldı.

23-03/27/fspbzolx0aanqxm-1679950652.jpg

PERA PALAS’TA GECE YARISI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Charles King’in “Midnight at The Pera Palace” isimli kitabından uyarlanan başarılı dizi, gelecekten gelen bir gazeteci olan Esra’nın Pera Palas Oteli hakkında bilgi edinip yazı yazmak için görevlendirilmesiyle başlıyor. İlginç şekilde geçmişe giden Esra, Mustafa Kemal’e düzenlenecek suikastı öğrenip bu durumu engellemek için Pera Palas Oteli’nde gerçek bir mücadele vermeye başlıyor. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı

Esra, 1919 yılına açılan bir boyut kapısından girer ve kendini Osmanlı’nın son döneminde bulur. Esra, Peride’nin yerine geçer, o dönemde yaşamaya başlar. Kendini, siyasi bir komplonun önüne geçmeye çalışırken bulur. Düzenlenen komplo ise, Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenmek istenmektedir. Ayrıca, 1919 yılında İstanbul’un şu anki halinden daha farklı olduğunu da acı ve tatlı şekilde öğrenmek zorunda kalır. İlk sezonu ilgiyle izlenen dizi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yeni sezonuyla en yakın zamanda geri dönmesi bekleniyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı konusu ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları  kimler, hangi kitaptan

PERA PALAS’TA GECE YARISI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Sevilen dizisinin kadrosunda ilk sezonda Hazal Kaya (Esra Peride), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat), Hakan Dinçkol (Mustafa Kemal Atatürk), Yasemin Szawlowski (Sonia), James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Osman Albayrak (Naim Efendi), Ergün Metin (Fahrettin), Clare Louise Frost (Agatha Christie) ve Jordan Gallagher (Lover) gibi isimler yer almıştı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezonuyla çok yakında sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin