Hazal Kaya'nın hamilelik pozu büyük beğeni topladı!

Ali Atay'la evlenen Hazal Kaya doğum günü için paylaştığı fotoğrafla çok konuşuldu.

Merve Mutlu
03 Ekim 2019 - 12:12
Yeni Bölüm

Birçok büyük projede yer alan ve adını yıldızlar hanesine yazdıran Hazal Kaya, 2019 yılının başlarında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile nikah masasına oturmuştu. Hamile olduğu öğrenilen Kaya, bir erkek çocuğu olacağını açıklamış ve hayranlarını sevindirmişti. 

19-10/03/hazal-kayaa.png

Uzun süreli beraberliklerinin ardından dünya evine giren çiftin bebek müjdesi magazin dünyasına büyük etki yaratmıştı. Çocuklarının adını Fikret Ali koymaya karar veren çiftten çok güzel fotoğraflar geldi. Güzel oyuncunun doğum gününde kamera karşısına geçerek eşi, doğacak bebeği ve sahiplendikleri minik dostlarıyla verdiği pozlar çok konuşulurken bir diğer beğeni de hamileliğin Hazal Kaya'ya ne kadar yakıştığı oldu. 

Daha da güzelleşen oyuncunun fotoğrafı çok kısa bir sürede binlerce beğeni ve yorum alırken sosyal medya da bu pozları konuşarak beğenisini belli etti. 

19-10/03/hazal-kayaaaa.png

"Geçtiğimiz sene çok şey öğrendim...Hızlandırılmış bir hayata güvenme ve teslim olma dersi gibi bir sene oldu açıkçası...Ölümler,hastalıklar,düğünler,doğumlar...”Hayat işte,her şey bizim için” demeyi zor da olsa öğrenmeye başladığım sene oldu bu...Ama hep çok şanslı hissettim kendimi.Varlığına her gün şükrettiğim ailem ve dostlarım,iyi ki bulduk birbirimizi de yarım kalmadım dediğim hayat arkadaşım,sevdiğim hep dağ gibi arkamda,sağımda solumdaydılar.Karnımda oğlumun tekmeleriyle,tarif edemediğim bir minnet duygusu,şükür ve mutlulukla üfledim doğum günü pastamı dün...Bunda senelerdir sevgisiyle,desteğiyle beni bir gün yalnız bırakmayan canımların çok büyük payı var.İnce ruhlu insanlar tarafından sevilmek büyük lütuf,hep söylerim.Yine gözlerim doldu mutluluktan sayenizde.Müthiş hediyeleriniz için,oğlum adına ve hayatına değdiğiniz herkes adına binlerce kez teşekkür ederim.İyi ki varsınız! Artık bi pandamız bile var birlikte,çıldıracağım!!Hep birlikte sağlık,huzur,mutluluk dolu senelerimiz olsun!"

19-10/03/hazal-kayaa-ali.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin