Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş'ı buluşturan Ferhat ile Şirin'e Şehsuvar Aktaş katıldı!

Hazırlıkları devam eden dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
03 Ekim 2019 - 14:08
Yeni Bölüm

O3 Medya tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun yazdığı Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-10/03/ferhat-ile-sirin.png

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve adı birçok proje ile anılmasına rağmen imza aşamasına geldiği projelerden bile vazgeçen ünlü oyuncu Cansu Dere'nin tercih ettiği ve kesinleşen dizisi Ferhat ile Şirin olduğu haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Söz dizisi ile geniş kitlelere ulaşan ünü ile ekranların aranan isimlerinden biri olan Tolga Sarıtaş ile sevilen oyuncu Leyla Tanlar da bu diziyi tercih eden diğer oyuncular. 

Şehsuvar Aktaş Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosunda!

19-10/03/ehsuvar-aktas-kimid.jpg

1988 yapımı Kavak Yelleri dizisi ile oyunculuğa başlayan ve İstasyondaki Pastane, Arap Saçı, Haziran Gecesi, İlk Aşkım, Avrupa Avrupa, Benim Annem Bir Melek ve Kocamın Ailesi gibi birçok dizi projesinde yer alan ve sevilen oyuncu Şehsuvar Aktaş, Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin