Hazal Subaşı'nın 'Başlangıçlar' heyecanı!

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, 'Başlangıçlar' filminin festivallerde yer aldığını kaydetti. Subaşı, ödüller alacaklarını düşündüğü filmleri için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Berfin Sengil
05 Nisan 2024 - 10:39
Magazin

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazal Subaşı festivallerde gösterime giren filmi "Başlangıçlar" hakkında konuştu.

Hazal Subaşı, "Festivallerde gösterilecek çok iyi bir film çektik. Ben de çok heyecanlıyım. Birçok ödül alacağına inanıyorum. Filmdeki karakterim hakkında bilgi veremiyorum spoiler olmasın" dedi.

Şimdilik kendisine gelen projeleri değerlendirdiğini söyleyen Hazal Subaşı, yaz ayları için henüz tatil planı yapmadığını dile getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin