Mert Öcal: "Her detayı özenle planlıyoruz"

Oyuncu Mert Öcal ile nişanlısı Sude Burcu alışveriş sırasında objektiflere yansıdı. Mert Öcal düğün hazırlıkları için çok özenle çalıştıklarını dile getirdi. Öcal ayrıca yeni projesi için de Kayseri-İstanbul arasında gidip geldiğini belirtti.

Berfin Sengil
05 Nisan 2024 - 10:46
Magazin

Geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıyan oyuncu Mert Öcal ve Sude Burcu, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştı.

Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planladıklarını belirten çiftten Mert Öcal, "Düğün hazırlıkları cidden çok zor, tatlı telaşlı diyebiliriz. Yaklaşan büyük gün için her detayı özenle planlıyoruz" dedi.

İlk Göktürk filminin çekimleri için Kayseri-İstanbul arası mekik dokuyan Mert Öcal yeni projesi için ise, ''Özenle hazırlanan bir iş geliyor. Çekimler bitince detayları öyle konuşuruz'' diye konuştu.

Mert Öcal, gazetecilere mütevazı ve samimi tavırlarıyla teşekkür ettikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin