HBO dizisi Curb Your Enthusiasm 11. sezon onayını da aldı!

Curb Your Enthusiasm dizisi ekranda kalmaya devam ediyor.


01 Temmuz 2020 - 11:38
Gündem

Her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu alan Curb Your Enthusiasm dizisi 11. sezon onayını almayı başardı. Bir insanın sahip olunca mutlu olacağı her şeye sahip olan bir adam olan Larry David'in hikayesi yoluna devam ediyor.

2000-2011 yılları arasında sekiz sezon boyunca yayınlanan ve ardından da ekranlara ara veren Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi, David'in geri dönmeye karar vermesi ile birlikte 2017 yılında dokuzuncu sezonuyla geri dönmüştü. 10. sezonu Mart 2020'de yayınlanan komedi dizisinin devam kararı ilan edildi. 

Curb Your Enthusiasm 11. sezon onayını da aldı!

Dizinin yayınlandığı kanal olan HBO'nun paylaştığı onay haberinde Larry David'in "İnanın bana, ben de bu konuda sizin kadar üzgünüm. Umarım bir gün HBO aklını başına kalır ve bana o çok hak ettiğim iptali bahşeder," ifadelerine yer verildi. Prodüksiyon takvimi salgının durumuna göre belirlenecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin