HBO dizisi Mrs. Fletcher için ilk fragman yayınlandı! Mrs. Fletcher konusu

Kathryn Hahn'ın başrolünde yer aldığı "Mrs. Fletcher"ın ilk fragmanı yayınlandı. Mrs. Fletcher dizisinin konusu ne?

Kalite dizilerin kanalı olarak bilinen HBO'nun Kathryn Hahn'ın başrolünde yer aldığı yeni dizisi "Mrs. Fletcher"ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

"MRS. FLETCHER"DAN İLK FRAGMAN GELDİ

Daha önceden The Leftovers kitabı HBO ekranlarına uyarlanan yazar Tom Perrotta'nın aynı isimdeki son romanının uyarlaması olan dizinin fragmanında Hahn'ın karakteri Eve Fletcher'ın "Artık iyi bir kız olmak istemiyorum" sözleri dikkat çekiyor.

19-06/30/mrs-fletcher.jpg

"MRS. FLETCHER" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Mrs. Fletcher'ın hikayesi; çocuğunun evden ayrılması nedeniyle depresif ve hüzünlü bir ruh haline bürünen bir anne Eve Fletcher (Hahn) ile üniversite öğrencisi oğlu Brendan Fletcher'a (Jackson White) odaklanıyor.

Eve Fletcher çocuğunu üniversiteye kayıt ettirdikten sonra yuvasına yalnız olarak dönen 40'lı yaşlarda boşanmış bir kadındır. Aşk hayatına hızlı bir başlangıç yapma umudundaki Eve seksi bir kişiliğe bürünür ve hayatının, beklenmedik bazen de karmaşık tutku dolu olasılıklarla dolu olduğunu keşfeder.

Casey Wilson, Owen Teague, Jen Richards, Domenick Lombardozzi, Cameron Boyce ve Jasmine Cephas Jones dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-06/30/kathryn-hahn.jpeg

Jessi Klein ve Sarah Condon ikilisi yönetmen Nicole Holofcener ve Perrotta ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

MRS. FLETCHER 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mrs. Fletcher, önümüzdeki sonbahar döneminde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"Mrs. Fletcher" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin