MacGyver 4. sezona Henry Ian Cusick takviyesi!

Lost ve The 100 gibi dizilerde önemli roller üstlenen aktör Henry Ian Cusick, MacGyver'ın 4. sezonuna yine önemli bir karaktere hayat vermek üzere katılıyor.

The 100 ve Lost ile tanınan, son dönemde Fox'un erken iptal ettiği The Passage dizisinde boy gösteren Henry Ian Cusick, CBS'in aksiyon-macera türündeki dizisi "MacGyver"ın 4. sezon ana oyuncu kadrosuna dahil oldu.

HENRY IAN CUSICK "MACGYVER"IN YENİ SEZONUNDA!

Aktörün, 1980'li yılların kült dizilerinden biri olarak gösterilen MacGyver'ın günümüze uyarlanmış yeni versiyonunda hayat vereceği karakterin detayları ise şöyle:

19-06/30/henry-ian-cusick.jpg

Cusick'i dizide yakışıklı, varlıklı, cin fikirli, Oxford eğitimli eski bir asker Russ karakteriyle izleyeceğiz. Usta bir manipülatör ve son derece yüksek bir duygusal zekaya sahip olan Russ, propaganda ve yalan tespitinde ise çok iyidir.

Cusick'in kadroya katılışı, üçüncü sezonun son yedi bölümünde Desiree Nguyen (Desi) karakteriyle hikayeye dahil olan Levy Tran'ın yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldiğinin duyurulmasının ardından yeni sezon için ikinci önemli oyuncu kadrosu gelişmesi oldu.

Cusick'in, ikinci sezonun ortalarında diziden ayrılan George Eads ile aynı yaşta olması ve karakterlerinin benzer bir askeri geçmişe sahip olması MacGyver-Russ ilişkisinin dinamiğinin MacGyver'in (Lucas Till) Jack (Eads) ile olan ilişkisine benzemesini muhtemel kılıyor.

19-06/30/lucas-till.jpeg

Son dönemde The Passage (Dr. Jonas Lear) ve The 100 (Marcus Kane) dizilerinde gördüğümüz Cusick özellikle ABC'nin efsane dizisi Lost'taki Desmond Hume karakteriyle tanınıyor.

Terry Matalas'ın (12 Monkeys), Craig O'Neill'in yerine Peter M. Lenkov'un yanında yapımcı/ortak showrunner olarak görev yapacağı yeni sezonun oyuncu kadrosunda Tristin Mays, Justin Hires ve Meredith Eaton gibi isimler de rol alıyor.

James Wan, Henry Winkler ve Lee David Zlotoff dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

MACGYVER 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MacGyver, yeni bölümleriyle sezon ortası dönemde yani 2020'nin ilk aylarında ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin