Vampir dizisi The Lost Boys'un akıbeti ne oldu?

The CW kanalının deneme bölümü siparişlerinden The Lost Boys için dizi onayı çıkmasa da projeye ikinci bir şans tanındı...

1987 yılı yapımı vampir temalı korku-komedi türündeki "The Lost Boys (Kayıp Çocuklar)" filminin dizi uyarlaması olarak hayata geçirilen ve The CW kanalından deneme bölümü siparişi de alan projenin akıbeti belli oldu.

The CW, Mayıs içinde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni dizi onayları içinde yer vermemiş olsa da The Lost Boys dizi projesinden vazgeçmiş görünmüyor.

19-06/29/the-lost-boys-dizisi.jpg

THE LOST BOYS SİL BAŞTAN!

Buna göre yapımcı şirket Warner Bros. TV, opsiyonları uzatılan iki oyuncu Medalion Rahimi ve Dakota Shapiro dışında kalan tüm oyuncuları serbest bıraktı ve projenin oyuncu kadrosu yeniden oluşturulacak.

Medalion Rahimi (Still Star-Crossed, NCIS: Los Angeles) "Stella", Dakota Shapiro (Valley of the Boom) "David" karakterlerini canlandırmak üzere kadroya dahil olmuşlardı. 1987 yapımı orijinal filmde Shapiro'nun rolünü Kiefer Sutherland, Rahimi'nin rolünü ise Jami Gertz canlandırmıştı.

19-06/29/medalion-rahimi.jpg

Oluşturulan yeni kadro ile birlikte deneme bölümünün çekimi sene sonlarında tekrar gerçekleştirilecek.

"THE LOST BOYS" DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin hikayesi; babalarının beklenmedik ölümünün ardından iki kardeş Michael ve Sam Emerson'un, anneleri Lucy ile birlikte Santa Carla'ya taşınmalarıyla başlayan olaylar üzerinden şekilleniyor.

Kocasının ölümünün yasını tutan Lucy, büyüdüğü ve 27 yıl önce hiç hatırlamak istemediği bir skandalın içine karıştığı kasabada çocuklarıyla yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir. Ancak kardeşler çok geçmeden güneşli, deniz kenarındaki muhteşem görünümlü Santa Carla'nın, gizli yeraltı topluluğuna evsahipliği de yapan vampirlerinin harika, ölümsüz, baştan çıkarıcı dünyasının içine çekilirler.

The Lost Boys'un oyuncu kadrosunu yenileme çalışmalarına başlandı.

"The Lost Boys" (1987) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin