Yeni vampir dizisi The Lost Boys'un oyuncu kadrosu şekilleniyor!

The CW kanalının popüler dizi türlerinden vampir dizilerine bir yenisi eklenmek üzere! The Lost Boys'un oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Warner Bros TV, Spondoolie Prods ve Gulfstream TV iş birliğiyle The CW kanalı için hazırlanan vampir dizisi "The Lost Boys"un isimleri merakla beklenen oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

THE LOST BOYS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sarah Hay (Flesh and Bone, I'm Dying Up Here), Cheyenne Haynes (Camping) ve Haley Tju (Bella and the Bulldogs) üçlüsü daha önceden isimleri duyurulan Tyler Posey ve Kiele Sanchez gibi düzenli rollerle dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldular.

19-03/01/the-lost-boys-yeni-oyuncular.jpg

THE LOST BOYS NASIL BİR DİZİ OLACAK?

1987 yapımı vampir temalı korku-komedi türündeki The Lost Boys (Kayıp Çocuklar) filminden uyarlanan; Heather Mitchell'in (Scandal) senaryosunu kaleme alıp deneme bölümü yönetmen koltuğunda Catherine Hardwicke'in oturacağı dizinin hikayesini hatırlamak gerekirse;

Hikaye; babalarının beklenmedik ölümünün ardından iki kardeş Michael (Posey) ve Sam Emerson'ın, anneleri Lucy (Sanchez) ile birlikte Santa Carla'ya taşınmalarıyla başlayan olaylar üzerinden şekilleniyor. Kocasının ölümünün yasını tutan Lucy, büyüdüğü ve 27 yıl önce hiç hatırlamak istemediği bir skandalın içine karıştığı kasabada çocuklarıyla yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir.

Ancak kardeşler çok geçmeden güneşli, deniz kenarındaki muhteşem görünümlü Santa Carla'nın, gizli yeraltı topluluğuna evsahipliği de yapan vampirlerinin harika, ölümsüz, baştan çıkarıcı dünyasının içine çekilirler.

19-03/01/the-lost-boys-izle.jpg

KİM HANGİ ROLDE?

Kadroya yeni katılan isimlerin rollerine bakacak olursak;

- Sarah Hay; David tarafından vampire dönüştürülen ancak süreç içerisinde vampir çetesinin liderliği için yaratıcısına rakip haline gelen Mollie karakterine hayat verecek. Mollie, küçük bavuluyla birlikte sonsuza dek sekiz yaşında olan oğlu Laddie ile sürekli seyahat halindedir.

- Cheyenne Haynes ve Haley Tju ikilisi ise Frog kardeşler; Liza ve Cassie'ye hayat verecekler.

Santa Carla'daki çizgi roman dükkanında çalışan ve yerel halktan olan kardeşler kurnaz, havalı ve biraz gotik tarza sahip olarak nitelendiriliyor. Sam gelen kadar bu şehirdeki karanlığın farkında olan tek kişiler olduklarını düşünüyorlar. Dizinin uyarlandığı orijinal filmin hikayesinde Frog kardeşler erkekti ve ikiliye Corey Feldman ile Jamison Newlander hayat vermekteydi.

Medalion Rahimi (Stella) ve Dakota Shapiro (David) daha önceden kadroya katılan diğer isimler olmuşlardı.

The Lost Boys'un yürütücü yapımcı kadrosu Mitchell ile birlikte Rob Thomas (iZombie, Veronica Mars), Dan Etheridge, Mike Karz, Bill Bindley, Rebecca Franko ve Juliana Janes'ten oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin