Timothy Hutton yeni dizisini buldu: Sisters

Fox'un Sisters uyarlamasının erkek başrolüne usta oyuncu Timothy Hutton getirildi. Sisters'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox'un, Endemol Shine Avustralya yapımı Sisters dizisinden uyarladığı yeni dizi projesinin oyuncu kadrosuna dikkat çekici isimler eklenmeye devam ediyor.

SISTERS UYARLAMASININ OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Dizinin erkek başrolü Oscar ödüllü tecrübeli aktör Timothy Hutton'ın oldu.

The Path yürütücü yapımcıları Annie Weisman ve Jason Katims, orijinal dizinin ortak yaratıcısı Imogen Banks, Universal TV ve Endemol Shine North America'nın arkasında olduğu, henüz ismi resmileşmeyen dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden Brittany Snow ve Megalyn Echikunwoke dahil olmuşlardı.

DİZİNİN KONUSU

Jonathan Gavin ve Banks'in yaratıcısı olduğu Avustralya dizisinden Weisman'ın kalemiyle uyarlanan, deneme bölümünü Leslye Headland'ın yöneteceği dizinin hikayesi; mesleki çevresinde öncü bir doğum uzmanı olarak tanınan ancak artık ölüm döşeğinde olan babasının (Hutton), kariyeri boyunca birçok hastasını kendi spermiyle hamile bırakıp düzinelerce çocuğun doğumuna vesile olduğunu açıklamasının ardından ailenin tek çocuğu olan Julia Bechley'in (Snow) hayatının altüst olmasını konu ediniyor.

19-03/01/timothy-hutton.jpg

Julia sorumluluk duygusuyla, babasınının açıkladığı yeni ortaya çıkan sayısız erkek kardeş ve biri eski iyi arkadaşı, biri eski Olimpiyat sporcusu olan iki kız kardeşinin izini sürmeye başlar. Ve süreç ilerledikçe iki kız kardeşin, artık yeniden tanımlanma ihtiyacı hisseden ailenin hızla birer parçası olmaya başladıklarını keşfeder. Bir yandan kişisel sorunlarıyla uğraşan kardeşler diğer yandan birbirlerine destek olmaya başlarlar.

Hutton'ın Dr. Leon Bechley karakteri yakışıklı, büyüleyici, çekici görünüme sahip, seçkin ve saygı duyulan bir doğum uzmanı olarak nitelendiriliyor.

Echikunwoke'un Edie karakteri ise hikayedeki iki kız kardeşten birisi. Başarılı bir ceza savunma avukatı olan Eddie kocasıyla hem iş hem hayat arkadaşı olsa da eviliğinden pek memnun değildir.

Universal ve Endemol Shine North America ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Weisman, Headland, True Jack'ten Katims ve Jeni Mulein, Banks, Endemol Shine North America Başkanı Sharon Levy'den oluşuyor.

19-03/01/megalyn-echikunwoke.jpg

Hikayenin baba karakterini Barry Otto'nun canlandırdığı Avustralya yapımı Sisters, yedi bölümlük ilk sezonuyla 2017'nin sonbahar döneminde Network Ten ekranlarına gelmiş, 01 Eylül 2018 tarihi itibarıyla ise dijital yayın platformu Netflix bünyesine dahil olmuştu.

HUTTON'IN SON DÖNEMDEKİ İŞLERİ

Yakın geçmişte son dönemin dikkat çekici dizilerinden The Haunting of Hill House'da rol alan Hutton, ABC'nin eleştirmenlerden bol övgü toplayan dizisi American Crime'daki rolüyle Emmy adaylığı kazanmıştı. Oyuncu, ABC'nin How to Get Away with Murder dizisinin yeni sezonunda düzenli bir rolle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin