Syfy'ın yeni dizisi Resident Alien'ı tanıyalım! Resident Alien konusu ve oyuncu kadrosu!

Syfy, çizgi roman uyarlaması Resident Alien dizisi için ilk sezon onayını verdi. Resident Alien nasıl bir dizi? Konusu, oyuncu kadrosu...

Amerikan kablolu televizyon kanallarından Syfy'ın geride bıraktığımız yaz döneminde deneme bölümünü sipariş ettiği çizgi roman uyarlaması "Resident Alien" kanaldan resmi dizi onayını aldı.

Peter Hogan ve Steve Parkhouse ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi romanın uyarlaması Universal Content Productions, Dark Horse Entertainment ve Amblin TV ortak yapımcılığında gerçekleşiyor.

19-03/01/alan-tudyk-foto.jpg

"RESIDENT ALIEN" KONUSU

Resident Alien'da bizleri nasıl bir hikayenin beklediğine bakacak olursak;

Karanlık, sürprizlerle dolu ve mizahi bir bir hikayeye sahip olan, uyarlaması Chris Sheridan (Family Guy) tarafından gerçekleştirilen Resident Alien'ın hikayesi; dünyaya zorunlu iniş yapan ve Colorado'da küçük bir kasabada doktor kimliğine büründükten sonra dünyadaki gizli misyonunun ahlaki ikilemiyle boğuşmaya başlayan ve nihayetinde "İnsanlar kurtarılmaya değer mi?" sorusuna cevap arayan uzaylı Harry (Alan Tudyk) karakterine odaklanıyor.

RESIDENT ALIEN OYUNCU KADROSU

Resident Alien'ın oyuncu kadrosunda Tudyk'a (Firefly, Rogue One, Doom Patrol); Sara Tomko (Once Upon A Time), Corey Reynolds (The Closer), Alice Wetterlund (People of Earth) ve Levi Fiehler (Mars) eşlik ediyor.

19-03/01/resident-alien-dizisi-syfy.jpg

Sheridan ile birlikte Dark Horse Entertainment'tan Mike Richardson (The Mask, Hellboy) ile Keith Goldberg (The Legend of Tarzan), Amblin TV'den Justin Falvey (The Americans) ve Darryl Frank (The Americans) projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

ÇEKİMLER YAZA BAŞLIYOR!

David Dobkin'in (The Judge, Into the Badlands) deneme bölümü yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk sezon çekimlerine yaz aylarında Vancouver'da başlanacak.

Resident Alien'ın ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdilik bilgi verilmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin