Sophia Bush'lu Surveillance dizi projesinin geleceği belli oldu!

CBS kanalının deneme bölümü siparişini verdiği casusluk draması Surveillance için dizi onayı çıkmadı. Surveillance konusu, detayları...

Amerikan ulusal kanallarından CBS geçtiğimiz ay içinde yeni sezonda yayınlayacağı yeni dizilerinin resmi onaylarını açıklamış, "Surveillance" dışında kalan diğer tüm deneme bölümü siparişi verilen projelerin pas geçildiğini duyurmuştu.

19-06/29/sophia-bush-dizileri.jpg

"SURVEILLANCE" DE PAS GEÇİLDİ!

Son dönemde Chicago P.D. dizisinde izlediğimiz Sophia Bush'un başrolünde yer aldığı proje için daha detaylı bir değerlendirme yapıldıktan sonra Surveillance ile de ilerlenmemesi yönünde karar alındı.

19-06/29/david-cwhite-twitter.jpg

"SURVEILLANCE" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

20th Century Fox TV ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan projenin konusu kısaca şöyle:

David C. White'ın senaryosunu kaleme alıp, Patricia Riggen'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, karmaşık bir casus draması olarak nitelendirilen dizinin hikayesi; Ulusal Güvenlik Dairesi iletişim biriminin başında bulunan ve hükümetin sırları ile kendi sırlarını korumak arasında kalmış büyüleyici bir ajan Maddy'e (Bush) odaklanıyor.

19-06/29/sophia-bush.jpg

Deneme bölümünün oyuncu kadrosunda Bush'a Catalina Sandino Moreno, Dennis Haysbert, Allen Leech, Matthew Modine, Raphael Acloque gibi isimler eşlik ediyor.

CBS'İN YENİ DİZİLERİ HANGİLERİ OLMUŞTU?

CBS bu sezon dördü drama dördü komedi olmak üzere toplam sekiz yeni diziyi onaylamıştı: Evil, All Rise, FBI: Most Wanted, Tommy ve komediler Bob Hearts Abishola, Broke, Carol's Second Act, The Unicorn.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin