One Day at a Time 4. sezon sürprizi Justina Machado'dan geldi!

İptalden geri dönen One Day at a Time'ın 4. sezonunda Justina Machado'nun rolü çok daha büyük olacak!

Üçüncü sezonunun sonunda Netflix tarafından iptal edilse de geçtiğimiz gün CBS Corporation'a bağlı Pop TV tarafından 4. sezon onayı verilerek hayata geri dönen "One Day at a Time"ın yeni sezonuna dair bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

ONE DAY AT A TIME 4. SEZON SÜRPRİZİ

Dizide Penelope Alvarez karakterine hayat veren 47 yaşındaki aktris Justina Machado yeni sezonda çok daha fazla rol üstlenecek.

19-06/29/justina-machado.jpg

MACHADO SEZONUN BİR BÖLÜMÜNÜ YÖNETECEK!

Penelope rolünü canlandırmaya devam edecek olan oyuncu yeni sezonun bir bölümünde yönetmen ve yapımcı olarak künyeye ismini yazdıracak.

Dizi dünyasında son dönemde pek çok yapımda karşımıza çıkan Machado; The CW'nun Jane the Virgin dizisindeki Darci Factor, USA Network'un Queen of the South dizisindeki Brenda Parra ve geçmiş yıllara gidildiğinde Six Feet Under'daki Vanessa Diaz rolleriyle de tanınıyor.

19-06/29/machado.png

Yakın zamanda bekar kalmış bir annenin, ergen kızını ve oğlunu eski kafalı annesinin yardımıyla büyütmesi ekseninde gelişen komik olayları konu edinen dizi için Pop TV tarafından 13 bölümlük yeni sezon onayı verilmiş ve bölümlerin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacağı duyurulmuştu.

"One Day at a Time" (Netflix) 3. sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin