Lucifer 6. sezon olacak mı? Dizi ekibinden Modrovich'in açıklamaları!

Netflix, Lucifer'ın 5. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağını duyurdu. Hayranlar ise dizinin sona ermemesinden yana! Peki, Lucifer'ın uzama ihtimali var mı?

Üçüncü sezonu sonunda Fox tarafından iptal edilmesine rağmen Netflix'in sahip çıkmasıyla izleyiciyle buluşmaya devam eden Lucifer'ın 10 bölümlük 4. sezonu 08 Mayıs 2019 tarihinde Netflix'teki yerini almıştı.

LUCIFER FİNAL SEZONU YAKLAŞIYOR!

Netflix, bu ayın başlarında diziye 5. ve final sezonu onayını vermişti. Bu kararla ilgili bir açıklama yapan yürütücü yapımcı kadrosundan Ildy Modrovich, dizi hayranlarından sevilen dizinin final sezonuna girdiği gerçeğini kabullenmesini istedi.

19-06/29/lucifer-dizisi.jpg

MODROVICH 5. SEZONUN FİNAL SEZONU OLACAĞINI VURGULADI!

Sosyal medyada Twitter'dan dizi hayranlarıyla etkileşime geçen Modrovich, dizinin altıncı sezonu için şimdiden kulis çalışmalarına niyetlenen hayranların bu çabalarının yönünü değiştirmeye çalışan açıklamalarda bulundu.

Hatırlanacağı üzere Fox'un üçüncü sezonun ardından iptal etmesinin ardından, sosyal medyada dünya genelinde trend topic olan #SaveLucifer etiketiyle geri dönmesi için ciddi bir rüzgar yaratılan Lucifer'ın yapımcı firması Warner Bros. TV bu güçlü destek ve kampanya karşısında kayıtsız kalmamış, iptal kararının ardından vakit kaybetmeksizin diziyi geri döndürmenin yollarını aramaya başlamış ve sonuç olarak bunda başarılı olmuştu.

Dizinin beşinci sezonun ardından sona erdirilmesi hakkındaki tartışmaların Netflix ve Warner Bros arasındaki görüşmeden sonra gerçekleştiğini söyleyen Modrovich "Çoğunuz gibi biz de üzgün hissederken bu muhteşem yolculuk bir sona ulaşıyor ve uğraşlar şu anda işleri değiştirmeyecek" ifadelerini kullandı.

Görünüşe bakılırsa dizi ekibinin şu an için altıncı sezon ile devam etme gibi bir planı yok. Ancak sektörde hiç beklenmedik zamanlarda gerçekleşen sürprizlere sıklıkla tanıklık ettiğimizi de unutmamak lazım...

19-06/29/modrovich.jpg

Beş sezon sonunda toplam 77 bölümle, Orange Is the New Black (91) ve House Of Cards (73) gibi Netflix'in en fazla bölüm sayısına sahip dizileri arasındaki yerini alacak Lucifer'ın oyuncu kadrosunda Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro gibi isimler yer alıyor.

WBTV ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed'den oluşuyor.

"Lucifer" (Netflix) 4. sezon Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin