HBO Max dizi projelerine bir yenisini ekledi: Inkwell

Dijital yayın platformu HBO Max'in yeni dizi projesi "Inkwell"i tanıyalım...

Dijital yayın platformu HBO Max yeni dizi projelerine "Inkwell"i de ekledi.

Yazar, yönetmen ve yapımcı Gerard Bush ve Christopher Renz'in (Antebellum) yapım şirketi Gloaming Productions'ın hazırladığı diziyle ilgili ilk detaylar şu şekilde:

INKWELL NASIL BİR DİZİ?

Şu aşamada gizlilik içinde yürütülen Inkwell'in hikayesinin; kendilerini aniden ülkeyi tüketen gizemli ve karanlık bir süper güce karşı savaşın içinde bulan varlıklı siyah sörfçülere odaklandığı belirtiliyor.

20-12/28/hbo-max.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Gloaming Productions etiketi altında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Bush ve Renz ayrıca açılış ve final bölümlerinin yazar ve yönetmenleri olacaklar.

Gerard Bush & Christopher Renz ikilisi son olarak künyesinde yazar, yönetmen ve yapımcı olarak yer aldıkları, Janelle Monáe'nin başrolünde olduğu gerilim filmi Antebellum ile izleyici karşısına çıktılar.

İkili, ilk uzun metrajlı filmlerinin ardından Lionsgate için ikinci uzun metrajlı film projesi Rapture'yi hazırlamakla da meşguller. Filmin hikayesi; birbiriyle çelişen inançlarla parçalanmış bir aileyi merkezine alırken aile, çok geç olmadan dünya nüfusunun aniden yok oluşunun ardındaki gizemi çözmek için bir araya gelmek zorundadır.

20-12/28/renz-and-bush.jpg

Bush ve Renz, haklarından mahrum bırakılmış, dışlanmış ve yeterince temsil edilmeyenlerin (iklim değişikliği, LGBTQ eşitliği, kadın eşitliği, seçmen bastırma gibi) güçlü hikayelerini anlatmaya kararlı olmaları ile biliniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin