Merve Mutlu
28 Aralık 2020 - 17:32
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen dizi Kalk Gidelim, bu hafta yayınlanacak olan 125. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Pandemi döneminde bile ev çekimleri ile devam eden dizinin final fragmanı yayınlandı.

20-12/28/kalk-gi.png

TRT'nin fenomen dizilerinden Kalk Gidelim 31 Aralık’ta 135. bölümünde ekrana veda ediyor. Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen dizinin yılbaşı gününe denk gelen final bölümüne Gülşen, Kubat ve Göksel konuk oluyor. Oyuncu kadrosunda: Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi muhteşem bir finalle ekranlardan ayrılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin