HBO'dan yeni Californication geliyor! Yeni dizi Still Here'ı tanıyalım!

HBO Europe'un Californication dizisiyle benzerlikler taşıyan yeni dizi projesi Warszawianka'nın (Still Here) çekimleri sürüyor! Still Here nasıl bir dizi?

HBO'nun Avrupa kolu olan HBO Europe'un yeni dizi projeleri bir bir duyurulmaya devam ediyor.

YENİ DİZİ STILL HERE'I TANIYALIM!

Platform için daha önceden suç draması Blinded By The Lights'ı yaratan Jakub Żulczyk ile HBO Europe'un yolu bu kez yeni bir dizi için daha kesişti: "Still Here (Warszawianka)"

Sezonu 40'ar dakikalık 12 bölümden oluşan ve hikayesiyle Californication dizisiyle benzerlikler gösteren Polonya yapımı dizisinin hikayesi şöyle:

20-09/24/warszawianka.jpg

STILL HERE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Still Here'ın hikayesi; tam bir parti delisi olup aynı zamanda kendinden nefret eden; gerçeklikle savaşıp kendi varoluşunun anlamını bulmaya çalışan, bir yandan ebeveynleri tarafından sınırlandırılmaya çalışılan 40 yaşındaki bir Varşova efsanesi playboyun trajikomik maceralarına odaklanıyor.

Żulczyk yeni dizi projesi hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Still Here; aşk, dostluk, borçlar, akşamdan kalma ve eğlence ile ilgili bir hikaye. Gözyaşları, gün doğumları ve gün batımları, çok kötü kararlar ve sürekli ayağa kalkma yeteneğinden oluşan kentsel bir hikaye."

STILL HERE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jacek Borcuch'un (Dolce Fine Giornata) yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın başrolünde Borys Szyc (Snow White And Russian Red) yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Krystyna Janda, Jerzy Skolimowski, Zofia Wichłacz, Ilona Ostrowska, Paulina Gałązka, Piotr Polak, Jadwiga Jankowska-Cieślak, Jan Peszek, Marta Ścisłowicz, Marianna Zydek, Jakub Wieczorek, Tomaszłosok, Agnieszka Podsiadlik, Majka Podsiadlik, Milena Goździela.

20-09/24/hbo-europe-logo.jpg

STILL HERE (WARSZAWIANKA) 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Warszawianka'nın (Still Here) çekimleri sürüyor. Dizinin başlangıç tarihi ise ilerleyen aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin